Vi utvikler apps som gjør ting enklere.

Vi utvikler løsninger som dekker behov på nye, bedre måter. Dette gjør vi gjennom å sette oss grundig inn i behov som skal dekkes, for så å se hvordan vi kan dekke behovet enklest mulig. Slik utvikler vi brukervennlige løsninger som gjør hverdagen enklere.

Vi tilbyr native apputvikling for iOS og Android.

Hvilket behov skal løses, og for hvem? Start alltid der. Funksjonalitet og design bør være et produkt av dette, ikke motsatt. Når du vet hvilke behov du skal løse, og kjenner disse inn og ut, kan du begynne å løse disse.

Vi utvikler native apps for iOS og Android. Vi har bred erfaring med både å integrere mot tredjepartssystemer som f.eks. Google Firebase/Firestore, men leverer og komplette systemer med backoffice og admin-system til våre apps.

App Store optimalisering (ASO), analysedata om brukere, analyse av hvordan appen brukes, produksjon og distribusjon av kampanjer i sosiale medier, måling av hva en installering koster. Vi vet hvordan apps får mange fornøyde brukere.

Teknisk kunde-support, bug-fiksing, oppdatering ved nye versjoner av operativsystemer eller skjermstørrelser. Vi sørger for at alt fungerer som det skal.

Tjenester.png

Når vi forstår behovet som skal løses utvikler vi en statisk prototype som ser ut som og viser funksjonalitetsflyten til appen. Dette sørger for at både kunden og vi vet hvordan appen skal fungere - og er fornøyde - før utvikling starter. Vi definerer også arkitekttur (server-løsninger, teknologier, admin-paneler ol.).

Sjekk ut noen apps vi utvikler

iPhone XS Max 2018 Mockup-2.jpg
#1 paid app Norway 2017-2.png
#3 paid app Norway 2018-2.png
Kvitebjørn Varme app-ikon

Kvitebjørn

Varme

Finnmark Rein app ikon.png

Finnmark Rein

Utleieappen app ikon.png

Utleieappen

Denthelp app ikon.png

DentHelp

Jegerappen.png

Jegerappen

Båtførerappen.png

Båtførerappen

Teoriappen Bil.png

Teoriappen Bil

Teoriappen Moped.png

Teoriappen Moped

Radioappen.png

Radioappen

Green guide.png

Green guide

Kaupang.png

Kaupang

Downloading.png

EOS

Teoriappen MC.png

Teoriappen MC

Teoriappen_Snøscooter.png

Teoriappen Snøscooter

Knytt kontakt med oss

Fortell om ditt prosjekt og hva du trenger hjelp med, og du vil snart høre fra oss.

Meldingen er sendt. Du vil snart høre fra oss.