top of page
Jegerappen.jpg

Ta båtførerprøven? Båtførerappen lærer deg alt du trenger for å bestå.

Så langt i 2020 har 30 000 nordmenn brukt Båtførerappen for å øve til båtførerprøven. Det er ikke uten grunn at dette er Norges mest brukte læringsverktøy for båtførerprøven. Med denne appen består du, garantert.

Av Kristian Aslaksen, daglig leder i Grey Area AS - 23.06.2020

Båtførerappen oppgaver

Oppgaver tilnærmet lik den ekte båtførerprøven

Båtførerappen består av oppgaver tilnærmet like de du vil møte på under den offisielle båtførerprøven. Appen dekker alle temaene du vil bli testet i.

Pensumet i Båtførerappen er til enhver tid oppdatert og kvalitetssikret i henhold til gjeldende lover og regler.

Båtførerappen.jpg

Pedagogiske forklaringer

Når du besvarer en oppgave vil du få oppgitt riktig alternativ og en forklaring som lærer deg hvorfor noe er rett eller galt. Forklaringene er utformet med pedagogikk i hovedfokus, slik at du mest mulig effektivt skal lære deg det du trenger etterhvert som du besvarer oppgavene.

Se når du kan nok for å bestå jegerprøven

Basert på din oppgavehistorikk vil Jegerappen varsle deg når du har nok kunnskap for å bestå jegerprøven. På denne måten kan du føle deg trygg på at du vil bestå når du drar for å avlegge prøven.

Du trenger kun appen for å bestå, og ingen inngående kunnskap

Brukere av Båtførerappen rapporterer at dem kun trenger å øve med appen for å bestå båtførerprøven. Ingen kurs, bøker eller andre læringsverktøy. Appen lærer deg det du trenger, og du trenger ingen inngående kunnskap.

Båtførerappen anmeldelser

Norges mest brukte læringsverktøy for båtførerprøven

Så langt i 2020 (juni) har over 30 000 personer benyttet Båtførerappen for å øve til båtførerprøven. Dette gjør appen til landets mest brukte læringsverktøy for båtførerprøven. Om du skal ta båtførerprøven, så test ut denne appen. Du kommer garantert til å bestå.

Appen er tilgjengelig for iOS og Android. 

Jegerappen app-ikon.png
bottom of page