top of page
Jegerappen.jpg

Ta jegerprøven? Jegerappen lærer deg alt du trenger for å bestå.

Så langt i 2020 har 12 000 personer brukt Jegerappen for å øve til jegerprøven. Det er ikke uten grunn at dette er Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. Med denne appen består du, garantert.

Av Kristian Aslaksen, daglig leder i Grey Area AS - 23.06.2020

Jegerappen oppgaver.jpg

Oppgaver tilnærmet lik den ekte prøven

Jegerappen består av oppgaver tilnærmet like de du vil møte på under den offisielle jegerprøven. Appen dekker alle temaene du vil bli testet i.

Et tema som er svært viktig å ha full kontroll på under jegerprøven er artskunnskap - som vil si å kunne kjenne igjen og skille mellom de jaktbare artene vi har i Norge. Av den grunn har appen en egen artsprøve og artsoversikt, som lærer deg alt du trenger å kunne om temaet.

Pensumet i Jegerappen er til enhver tid oppdatert og kvalitetssikret i henhold til gjeldende lover og regler.

Jegerappen.jpg

Pedagogiske forklaringer

Når du besvarer en oppgave vil du få oppgitt riktig alternativ og en forklaring som lærer deg hvorfor noe er rett eller galt. Forklaringene er utformet med pedagogikk i hovedfokus, slik at du mest mulig effektivt skal lære deg det du trenger etterhvert som du besvarer oppgavene.

Se når du kan nok for å bestå jegerprøven

Basert på din oppgavehistorikk vil Jegerappen varsle deg når du har nok kunnskap for å bestå jegerprøven. På denne måten kan du føle deg trygg på at du vil bestå når du drar for å avlegge prøven.

Du trenger kun appen for å bestå, og ingen inngående kunnskap

Brukere av Jegerappen rapporterer at dem kun trenger å øve med Jegerappen for å bestå jegerprøven. Ingen bøker eller andre læringsverktøy. Appen lærer deg det du trenger, og du trenger ingen inngående kunnskap.

Jegerappen anmeldelser.jpg

Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven

Så langt i 2020 (juni) har over 12 000 personer benyttet Jegerappen for å øve til jegerprøven. Dette gjør appen til landets mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. Selv mer populær enn jegerprøve-boken! Om du skal ta jegerprøven, så test ut denne appen. Du kommer garantert til å bestå.

Appen er tilgjengelig for iOS og Android. 

Jegerappen app-ikon.png
bottom of page