• Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • YouTube - Grå Circle

Vadsø Oscarsgate 13

Tromsø Flow Coworking

post@greyarea.no

Om Grey Area

Grey Area er et digital byrå med kontorer i Vadsø og Tromsø. Vi leverer apps, nettsider, digital markedsføring, grafisk design, og stort sett alt annet en datamaskin kan gjøre.

© 2015-2020 Grey Area AS

Ta jegerprøven? Sjekk ut denne appen

Å bestå jegerprøven krever mye øving. Derfor utviklet vi Jegerappen, som gjør det enklere å bestå prøven.

Av Kristian Aslaksen, daglig leder i Grey Area AS - 07.08.2019

Oppgaver som dekker hele pensum

Jegerappen består av oppgaver tilnærmet like de du vil møte på under den offisielle jegerprøven. Totalt inneholder appen omlag 600 øvingsoppgaver, som til sammen dekker alle temaene du vil bli testet i.

Et tema som er svært viktig å ha full kontroll på under jegerprøven er artskunnskap - som vil si å kunne kjenne igjen og skille mellom de jaktbare artene vi har i Norge. Av den grunn har appen en egen artsprøve og artsoversikt, som lærer deg alt du trenger å kunne om temaet.

Pensumet i Jegerappen er til enhver tid oppdatert og kvalitetssikret i henhold til gjeldende lover og regler.

Pedagogiske forklaringer

Når du besvarer en oppgave vil du få oppgitt riktig alternativ og en forklaring som lærer deg hvorfor alternativet er riktig. Forklaringene er utformet med pedagogikk i hovedfokus, slik at du mest mulig effektivt skal lære deg det du trenger etterhvert som du besvarer oppgavene.

Se når du er klar for jegerprøven

Basert på din oppgavehistorikk vil Jegerappen varsle deg når du har nok kunnskap for å bestå jegerprøven. På denne måten kan du føle deg trygg på at du vil bestå når du drar for å avlegge prøven.

Jegerappen er tilgjengelig i App Store og Google Play. Full tilgang kan kjøpes fra 99 kroner. For iPhone/iPad kan appen testes gratis.

TRYKK HER FOR Å LASTE NED JEGERAPPEN